HerrBetjänt

Om HerrBetjänt.se

Detta är en sajt enbart handlar om en fantastisk sorts möbler, nämligen herrbetjänter. Men det har du troligtvis redan förstått om du har besökt sajtens framsida. Eller du kanske förstod det redan när du såg sajtens namn? Det tror jag är mycket möjligt att du gjort. För även det vågar jag påstå avger ganska tydliga indikationer på att sajten handlar om just herrbetjänter. Det var faktiskt därför jag valde namnet. Men jag har också förstått att många personer föredrar att kalla herrbetjänter för klädbetjänter. Det accepterar jag, men inte mycket mer än så. Jag kommer personligen alltid kalla herrbetjänter för just herrbetjänter. Och så länge det accepteras kommer jag acceptera att andra kallar dem för klädbetjänter. Hursomhelst hoppas jag att denna lilla sajten kan göra det enklare för dig att hitta en. Det är nämligen därför jag har skapat den. Den är kanske inget mästerverk, men förhoppningsvis kan den hjälpa någon, förhoppningsvis dig.

Om du har några frågor, funderingar eller synpunkter kring HerrBetjänt.se, tveka då inte att kontakta mig. Jag kommer göra mitt bästa för att svara så fort som möjligt.

Avslutningsvis vill jag först tacka dig för att du besökt denna lilla sajt. Men jag vill också passa på, eller ta tillfället i akt och berätta att du självklart alltid är hjärtligt välkommen tillbaka.